Sommerfest

Sommer, sol, varme, god stemning og ikke minst lukten av herlig grillmat i luften. Alt det gode som setter en perfekte stemningen og rammen for de uforglemmelige opplevelsene!

En uforglemmelig sommerfest!

Sommer, sol, varme, god stemning og ikke minst lukten av herlig grillmat i luften. Alt det gode som setter en perfekt stemning og rammen for de uforglemmelige opplevelsene!

Tittel

Men rekker du over alt?

Alle ønsker å delta på festen men kanskje ikke være arrangøren? Men hvem har bestemt at det må være stress, masse jobb og høye skuldre?

Ikke glem deg selv til neste sommerfest, vi kan fikse maten, med eller uten kokker og servering, så kan du senke skuldrene og ha det hyggelig med de andre gjestene. Slik du fortjener. For er det ikke nettopp det vi alle ønsker? Å ha en hyggelig uforglemmelig dag sammen uten bekymringer, kjas og mas.Foto: Deilig helgrillet lam fra en av våre grillmenyer og M/S Nobel, et av de flotte lokalene vi kan tilby til din neste fest.

Uansett hva du måtte ønske er sannsynligheten stor for at vi kan hjelpe. Våre grillmenyer er naturlig nok en klassiker på sommeren men vi kan også anbefale våre bestselgende tapas-menyer. Vårt eget konditori står også parat til å lage de herligste avslutninger på måltidet. Mulighetene er mange og vi står parat til å hjelpe deg med ditt arrangement.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller for å bestille din neste opplevelse.


/