Tapas - perfekt til de fleste anledninger!

Tapas er perfekt når du skal ha mat til mange med variasjon både når det kommer til smaker og innhold.

Tapas - perfekt til de fleste anledninger!

Tapas er perfekt når du skal ha mat til mange med variasjon både når det kommer til smaker og innhold.

Tittel

Visste du at "tapa" betyr lokk på spansk, og at fenomenet "tapas" kommer av at spanjolene i gamle dager la småretter på toppen av sherryglassene sine for å holde fluer og andre plageånder unna?

Tapas i dag er en rekke småretter med grønnsaker, sjømat og kjøtt som er like varierte som råvarene de består av. Med en opprinnelse fra spania innebærer det en rekke fristelser hvor de fleste kan fine sine favoritter og er derfor svært anvendelig, og brukes til firmafester, konfirmasjoner, bryllup, bridal shower og i mange andre sammenhenger.


Vår mest populære tapas-buffet inneholder hele 14 forskjellige retter med blant annet vår egen delikatesse-potetsalat med bacon, vårløk, røkt majones og svisker og spanske kjøttboller med hvitløk, chili og tomatsaus. Små og store smakfulle munnfuller sikret av kvalitetsråvarer fra utvalgte leverandører.

Vi har selvsagt også en egen meny med vegetar-tapas og vi hjelper deg gjerne med å sette opp menyen slik at alle kan nyte den med tanke på både dietter, allergier og andre preferanser. Ta kontakt så skreddersyr vi din perfekte dag.

Ønsker du vinanbefaling, og andre drikke-anbefalinger, til din tapas? Da hjelper vi deg også med dette. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat og tips!


Tlf: 22 67 91 80
Epost: mat@elvebreddencatering.no