M/S Nobel

Nyt en kveld med kollegaene eller vennene dine med utsikt over Oslos skyline, et bryllup på fjorden, en minneverdig sommerfest eller et julebord i fantastiske omgivelser på M/S Nobel!

En opplevelse i Oslofjorden

Nyt en kveld med kollegaene eller vennene dine med utsikt over Oslos skyline, et bryllup på fjorden eller en minneverdig sommerfest i fantastiske omgivelser på M/S Nobel

Tittel

Perfekt utsikt og mat

Hva med noe litt utenom det vanlige i år? Fra vannet får du både herlig utsikt og en opplevelse som garantert ikke blir glemt med det første. Og om ikke utsikten er nok kan vi diske opp med de herligste retter, alt perfekt tilrettelagt for ditt neste selskap. Du bestemmer, vi ordner. Så kan du slappe av, senke skuldrene og glede deg sammen med de andre gjestene. Det er jo nettopp de gode stundene vi ser frem til og lever for.Foto: Anette Marie Antonsen

Velkommen om bord på vår klassiske norske båt M/S Nobel, tilgjengelig for privat utleie i Oslo Fjorden. Dette motorskipet er et flott sted for dine kick-offs, fester, event, konferanser eller som transport. Med en større selskapssalong nede, en mindre oppe, eget barområde og ikke minst et flott utedekk hvor sol, salt og sjø kan inntas, er rammen satt for en perfekt og ikke minst unik opplevelse.

Nyt en kveld med kollegaene eller vennene dine med utsikt over Oslos skyline, et bryllup på fjorden, en minneverdig sommerfest eller et julebord i fantastiske omgivelser. Mulighetene er mange og vi står parat til å hjelpe deg med ditt arrangement.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller for å bestille din neste opplevelse på fjorden!

Video fra M/S Nobel


Tilleggsinformasjon

Båten ble bygget som en av de siste i sitt slag i Risør i 1964 og er en virkelig spesiell arena. Båten tar opp til 100 personer og har to soldekk, bar, tre toaletter og to salonger.

Bygget i: 1964
Spisesal: 100
Buffet: 80
Soldekk: To stykker
Wifi: Ja
Funksjonsvariasjoner: Ikke tilrettelagt for rullestol
Lov med medbragt: Nei

Ta kontakt for spørsmål og booking:

TLF 22 67 91 80
mat@elvebreddencatering.no