Teknisk museum

Opplev et annerledes møtemiljø der historie og nåtid skaper rom for kreativitet og læring.

Teknisk museum: En unik arena for ditt arrangement

Tittel

Teknisk museum er en ypperlig arena for kreative møter og arrangementer. Kom og opplev et annerledes møtemiljø der historie og nåtid skaper rom for kreativitet og læring. Hit kan du invitere kunder, kollegaer eller gjester til seminar, lanseringer, private omvisninger, stor festmiddag eller en konsert. Vi hjelper deg å sette alt opp slik at du kan senke skuldrene, slappe av og nyte dagen.

Museet har en ny og adskilt konferanseavdeling med et velutstyrt auditorium og to tilstøtende møterom. I tillegg finner du lokaler og et stort amfi blant motorsykler, biler, tog og fly inne i selve museet. Hallen omkranset av historiske fly og kjøretøy vil kunne gi en fantastisk ramme til ditt arrangement.

Vil du vite mer eller booke ditt arrangement? Ta kontakt på:

Tlf: 22 67 91 80
Epost: mat@elvebreddencatering.no

Elvebredden Catering er en totalleverandør som kan bistå med både lokale, mat, drikke, underholdning, utstyr, bemanning og det meste du måtte ha behov for. Vi kan i samarbeid med museet også tilby aktiviteter og pedagogiske opplegg i museet som kreative avbrekk i en pause eller to.


Flyhallen

Passer for de store anledninger, feiringer og festmiddager. Under flyvingen skapes en unik opplevelse.

500 personer stående /200 personer sittende
Alt av lyd-, lys- og scenemuligheter
Dansegulv


Mesaninen

Et luftig og spennende lokale på galleriet over museets foajé med utsikt over Akerselva. Passer godt til minimesser, produktlanseringer, uformelle lunsjer og minglefester.

150 personer


Foajeen

Et stort, lyst og åpent lokale ved museets inngangsparti. Passer til gravøl, middager, messer og lanseringer.

200 personer
Alt av lyd-, lys- og scenemuligheter