Julebord

Planlegg julebordet i god tid

Julebordsesongen er høysesong for restaurant og utelivsbransjen. Mange foretrekker derfor å feire de ansatte i egne eller leide lokaler framfor å ta turen ut «på-byen» i årets mest hektiske tid.  Er du sent ute i år? Fortvil ikke, vi har alltid forslag og løsninger hva gjelder mat, lokaler og aktiviteter.

Vi kan foreslå følgende fra vår meny

Huskeliste for et vellykket julebord

 • Inviter alle deltagere i god tid, og understrek at påmelding er bindene. Dette gir deg en nøyaktig oversikt over hvor mange du skal bestille mat til.
 • Velg en meny som gjenspeiler arbeidsplassen, eller kanskje dere skal overaske med noe helt annerledes?
 • Lag et program for kvelden. Dette er nyttig for å planlegge når maten skal leveres, når man skal sette seg til bords, eventuelt når taler eller underholdning skal fremføres,
 • Skaff en oversikt over hva slags utstyr som stoler, bestikk og duker dere eventuelt må leie. Se vår nettbutikk for en oversikt over utleieartikler.
 • Hvis det er mange til bords, anbefaler vi å hyre servitører for kvelden. Våre dyktige servitører sørger for at alle gjestene får en flott opplevelse av måltidet.
 • Dersom dere ønsker DJ, eller andre former for underholdning, kan vi også hjelpe dere.
 • Elvebreddens egne julemeny 2015 er tilgjengelig i nettbutikken - meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om nye menyer.
 • OVERRASKENDE FLOTT Å SE PÅ OG SVÆRT SMAKSRIKT

  Gruppen hadde en morsom og lærerik seanse og fikk sjansen til å lage ulike typer fingermat. De fikk god guiding underveis og resultatet ble overraskende flott å se på og svært smaksrik. Kokkekurs, 24 personer.
  Tove Hungnes Executive Assistant PA to Jaan Ivar Semlitsch, CEO Elkjøp Nordic AS
 • Pinnekjøttet var i en særklasse!

  Tusen takk for deilig mat som ble servert på medlems festen vår 28.11.. Pinnekjøttet var i en særklasse :) Alltid god mat fra Dere, og vår medlemsfest var veldig vellykket. Ønsker Dere alle en riktig god jul og et flott nytt år når den tiden kommer :)
  Hege Rosenlund Fagforbundet Gamle Oslo
 • Nyyyyyyydelig tapas

  Hei kjære Elvebredden! Alle i OEC har i dag gledet seg over nyyyyyyydelig tapas fra Elvebredden. Vi har hatt Tapas i flere år, men dette er den desidert beste vi har hatt. Tusen takk og vi kommer mer enn gjerne tilbake en annen gang. GOD JUL og GODT NYTT ÅR ønskes dere alle.
  Rikke OEC Gruppen
 • Takk for flotte leveranser

  Hei, Ville bare takke for super mat til vår juleavslutning i går. Godt var det, og som vanlig lekkert presentert på pent utstyr. Takk for flotte leveranser i året som gikk,
  Nina Hanssen Iterate AS
 • Oppmerksom, effektiv, profesjonell, selvstendig og serviceminded!

  Vi er svært fornøyde med servitøren som kom i år!! Martha gjorde en fantastisk flott jobb for oss. Oppmerksom, effektiv, profesjonell, selvstendig og serviceminded. Dere er svært heldig som har henne på laget! Håper vi får gleden av å leie inn Martha ved en senere anledning.
  Mirelle Mehus Aventi Technology AS
 • Beste pinnekjøtt og tilbehør

  Pinnekjøttet og tilbehøret vi fikk i fjor, ble beskrevet som "det beste" av alle. Både uerfarne pinnekjøtt spisere, gamle travere og en kokk med erfaring fra Oslos beste restauranter var enstemming! Bl.a langt bedre enn året før, hvor kjøttet var fra Strøm Larsen. I tillegg var det rikelige mengder, og det til en sulten gjeng på tjue 30 åringer.
  Henning Jodnes
 • helt RÅ!

  Tusen takk for en fantastisk middag. Både forrett og hovedrett var helt RÅ. Maten fikk stående applaus i to runder. Forretten var fantastisk, og med en litt feminin fru Lysholm ble den helt fullkommen. Hjortekjøttet var ualminnelig mørt og lekkert og et nydelig tilbehør. Det ble servert med en Simers Oslo Aquavit som passet utrolig bra til. Jeg tror ikke jeg har hørt et så enstemming rosende omtale av maten på noe tidligere møte.
  Ingar Kongelig Norsk Aquavit Selskab
 • Takk for god service

  «Vil bare takke for veldig god mat og masse mat på fredag! Folk var utrolig fornøyde! Takk for god service! »
  Marit Kaffebrenneriet
 • Takk for nydelig mat

  «Takk for punktlig levering igår. Og - takk for nydelig mat - det smakte kjempegodt. (Julebord 18 pers)»
  Randi T.M Kolonihaven Fotostudio
 • Meget smakfull

  «Maten var riktig god, meget smakfull. Vi fikk flotte tilbakemeldinger fra gjestene, de fleste med egen bopel i Spania og som derav har bra forutsetninger for å ha formeninger om hvordan Spansk tapas bør smake.»
  Med vennlig hilsen Karl L. Miele AS
 • Stort kompliment

  «Stort kompliment til Elvebredden Catering! Vi har prøvd middag, lunsj og tapas ved forskjellige anledninger, slik som jubileum og julebord, og vi har alltid vært mer enn fornøyd! Gjestene våre har vært henrykte, og flere av dem har ved senere anledninger bestilt mat fra Elvebredden. Nå sist, til doktorgradsmiddag med 77 gjester, valgte vi Middelhavs tapasbuffet, sikre på at maten skulle være velsmakende og stemningssettende. Det ble en stor suksess! De forskjellige rettene serveres elegant og delikat, og det er rikelig, noe jeg synes er viktig for en god fest. Det ligger stor trygghet i å vite at det blir bra når man inviterer mange gjester til en minneverdig begivenhet. Man kan leve lenge på minnet om chilistekte scampi, ingefærmarinerte kyllingspyd, spanske kjøttboller og gratinert sopp med stekt serranoskinke. Det setter alle smaksløkene i gang. Det utgjør -sammen med råstekte poteter, varierte krydrede brødtyper dyppet i en velddig bra aioli, parmesan -og spinatpai, og tomat -og fetasalat - et stort reportoar av forskjellige smakskombinasjoner. Til tross for at vi blir veldig mette, er det nærmest umulig å stoppe, og det er derfor herlig å vite at det går an å småspise videre ut i de små timer fra fargerike fat med mini-choritzo, serranoskinke med melon, tzatziki, hvitløksmarinerte oliven - og en av mine favoritter: taleggio med ruccola og hvit balsamicosirup. Heldigvis kan man gå på Vann & Brød når lengselen blir altfor stor, slik at gleden over Elvebreddens kulinariske kunst også kan nytes utenfor de aller største anledningene.»
  Marine Prusac Kulturhistorisk museum, Universitetet i Oslo
 • Beste anbefaling

  «Elvebredden leverer mat til Fafos mange ulike anledninger: frokostseminarer, konferanselunsjer, middager, mottakelser, grillparties, julebord og Fafos store sommerfest. Elvebredden har smakfull mat, stilig dandert, spennende menyer og profesjonell servering. De er blide, fleksible og leverer alltid i tide. Vi gir dem vår beste anbefaling.»
  Hilsen Bente, Informasjonsavdelingen FAFO
 • Takk for kjempe service

  «Takk for kjempe service fra ende til annen. Alt fra god veiledning underveis, fleksibilitet mtp mat og tilpassninger, hyggelig fyr som leverte varene og hentingen igjen. Men mest av alt takk for nydelig plukkbord som kom til oss på vårt julebord den 1. desember. Maten satte rammen og standarden på en uforglemmelig kveld. Den eneste tilbakemeldingen jeg har fått fra, så godt som samtlige, er at de angrer på at de ikke spiste mer mat!! Jeg kommer til å benytte hver en anledning til å skryte av deres kvalitet og service. Måtte dere ha en fortreffelig juleinnspurt med mange fornøyde kunder»
  Line Finstad Capus Executive

Lokaler vi anbefaler til dette formålet

Gamle Museet konferanse og Selskapslokale
Dronningens gate 4 Oslo
Kapasitet: 10-950
Kanonhallen
Peter Møllers vei 2 0580 Oslo
Kapasitet: 100-740
Kanon Bistro
Peter Møllers vei 2 0580 Oslo
Kapasitet: 10-60
Stratos
Youngstorget 2A 0181 Oslo
Kapasitet: 20-210
Se også vår komplete liste her
Er du interessert i å planlegge et arrangement?

Kontakt oss for mer informasjon