Ledige stillinger

Etikk, visjon og kompetanse

Dagens marked krever en organisasjon som er fleksibel og i stand til rask tilpasning for å kunne være en konkurransedyktig og lønnsom virksomhet.  Vårt skreddersydde IT-verktøy er utviklet over en periode på over ti år og har blitt et uvurderlig verktøy. Vi har en egen iPad «app» for booking av kokker og servitører til eventer, og har samlet kunderegister, ansatte, leverandører, varer, oppskrifter, kalkyler, produkter, firmaavtaler og mye mer i et og samme system.

For oss omtaler begrepet «ekte mat» det motsatte av industriell produsert mat. Som cateringfirma lager vi ofte skreddersydde menyer og utvikler ulike konsepter etter kundens ønsker. Vi har blant annet komponert menyer til vin/spritsmakinger, laget nasjonale menyer for Ambassader, utviklet skreddersydde internasjonale menyer og klimavennlige selskapsmenyer i samarbeid med Gastronomisk institutt.

Overordnede personalmål for Elvebredden Catering AS er å sikre at selskapet til enhver tid tiltrekker, beholder og utvikler kvalifiserte, motiverte og forandringsdyktige ansatte som kan møte markedets krav. Kvalitetsbevisste medarbeidere er en grunnleggende forutsetning for å nå våre mål. Som servicebedrift er Elvebredden Catering AS avhengig av tillit i markedet. Høy etisk standard i all vår adferd er avgjørende for at vi lykkes. Felles for alle stillinger er at vi jobber etter vår visjon: «overgå våre kunders forventninger, i alle ledd!». Vi er stolte av å være en attraktiv og mangfoldig arbeidsplass hvor alle våre medarbeidere behandles likt, uavhengig av kjønn, aldre, funksjonshemming, seksuelle legning eller trosbekjennelse.

I tillegg til utlyste stillinger er vi ute etter tilkallingshjelp som servitører, kokker og sjåfører som kan stille ved behov.
Send din søknad med CV og referanser til .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Om Elvebredden Catering AS: klikk her