Om Elvebredden

Firmaprofil


Bakgrunn og firmaprofil

Elvebredden Catering AS er et av Oslos største catering- og eventfirmaer, etablert av Espen M. Gryt i 2003. Elvebredden Catering leverer mat og arrangerer events, for alt fra noen få personer til flere tusen deltakere. I tillegg til en fast stab av kokker, servitører og sjåfører samarbeider vi med dyktige dj-er, blomsterdekoratører, toastmastere og en rekke andre aktører for å skreddersy ulike typer arrangementer. Elvebredden Catering inngår i konsernet Culinary Holding som samlet omsetter for mer enn 40 millioner kroner i året og har 40 faste ansatte, samt en betydelig stab med ekstrapersonell. I konsernet inngår også Kanonhallen selskapslokale i Oslo med plass til 800 mennesker og Hvalstrand Bad i Asker.

Våre menyer er satt sammen av spennende retter basert på kvalitetsråvarer fra de beste leverandørene. Hos oss finner du friske middelhavsingredienser og norske nisjeprodukter i skjønn forening. Vårt eget konditori produserer deilige hjemmelagde kaker.

Elvebredden Catering ønsker å være med på å løse klimautfordringen. Derfor samarbeider vi med IntoFood for å utvikle menyer som i minst mulig grad belaster miljøet. Som kunde kan du være trygg på at maten vi lager, er fremstilt på best mulig måte både for deg og for omgivelsene.

Elvebredden Catering AS har som mål å være best på kvalitet, service og miljøvennlige løsninger.

 

Abonner på vårt nyhetsbrev