Stratos

Omkranset av en 260 kvm terrasse, er Stratos en unik ramme for ditt møte/konferanse. Med praktisk beliggenhet midt i Oslo sentrum og en unik panoramautsikt over “storbyen” – med fjorden, Holmenkollen og Operaen som bakteppe, er Stratos et fantastisk utgangspunkt for ditt arrangement.

Våre lokaler egner seg utmerket til konferanse og vi kan tilby et komplett konferanseoppsett enten det er snakk om halvdag eller heldags arrangementer som går over til middag og fest på kvelden.

Stratos er fordelt over to plan, noe som gir en stor fordel ved heldags arrangementer. Omrigg fra konferanse til lunsj/middag kan gjøres uforstyrret mens deltakerne benytter seg av 11 / 12 etasje, eller terrassen på 260 m2.

Stratos sitt nye møtesenter har 2 lyse og stilfulle møterom med kapasitet fra 20 til 210 personer litt avhengig av hvilken setting man velger. 

Fasiliteter

Alle møterom er utstyrt med helt nye og moderne AV-løsninger. Nyeste type lydanlegg, prosjektor, gratis trådløst nettverk m.m. Teknisk utstyrsliste finner du her: www.stratos.as/kurskonferanse

Vi legger vekt på å gi våre kunder gode matopplevelser og samarbeider derfor med flere cateringbyråer for å kunne tilby en variert meny. Stratos er fordelt over to plan, noe som gir en stor fordel ved heldags arrangementer. Omrigg fra konferanse til lunsj/middag kan gjøres uforstyrret mens deltakerne benytter seg av 11 / 12 etasje, eller terrassen på 260 m2.

Tlf kontor: 21 04 64 00 (mellom 09:00 – 16:30 mandag til fredag) 


Alle priser er oppgitt med forbehold om endring uten varsel. Ta kontakt for tilbud.

Kapasitet 20-210
Youngstorget 2A 0181 Oslo