Hvalstrand Bad

Som en hvit perle ved Holmenfjorden i Asker ligger Hvalstrand Bad. Sjøliv, strand og nydelig mat har lokket badegjester og spisegjester hit siden 1934. Restauranten – et praktfullt bygg i fransk funksjonalisme – ble fredet i 1996, er nå nyrenovert og framstår som den gjorde i glansdagene på 30-tallet.

Restaurantens funksjonalistiske arkitektur visker ut forskjellen mellom ute og inne. Vinduene fra gulv til tak gir utsyn utover fjorden, og bølgeskvulp sanses i restaurantens vakre dekor. På Hvalstrand Bad kan dere nyte sjøen, lyset og førsteklasses bevertning. 

Hvalstrand Bad har igjennom årenes løp vært et etterspurt lokale for bryllupsmiddager, selskap og film- og tv-innspillinger. 

Med historisk sus, en kapasitet på 400 gjester og naturskjønne omgivelser med utsikt til stranden og indre oslofjord, byr Hvalstrand Bad på en unik atmosfære. 

På Hvalstrand Bad tilbyr vi det fremste av sjømat og annen mat fra små, lokale produsenter. Økologisk urfe fra Asker, kylling fra Sandefjord, øl fra Drammen, biodynamisk vin og mye mer står på menyen. Vi kombinerer det klassiske kjøkken med moderne tilberedning – alltid med sesongens friske råvarer som utgangspunkt.

Ønsker du å vite mer? 

Kontakt oss på post@hvalstrandbad.no eller tlf.22679180 / 989 05 696


Alle priser er oppgitt med forbehold om endring uten varsel. Ta kontakt for tilbud.

Kapasitet 2-400
Hvalstrandveien 1 1378 Nesbru

Er du interessert i å reservere Hvalstrand Bad? Kontakt oss for mer informasjon